Voor de kat

Naar de trimsalon.

Het trimmen van katten is een vak apart. Het is niet te vergelijken met het trimmen van een hond, maar minstens zo belangrijk!  De verschillende karakters, vachtsoorten en benadering, maakt katten complexe wezens. De juiste aanpak is daarom essentieel.

heeft mijn kat een behandeling nodig?

Waarom naar de trimsalon?

In de meeste gevallen kunnen katten hun vacht goed onderhouden. Ze zijn erg zelfstandig en hebben je hulp niet altijd nodig. Maar in sommige gevalleen raakt de kattenvacht in de problemen. Dit kan zijn door weersomstandigheden, stress, overgewicht, verkeerde voeding of medische problemen.

Wanneer dit het geval is, is het van groot belang dat wij de kat gaan helpen.

De vacht onderhouden is veelal het moment dat wij als professional worden ingezet. Want niet alle katten laten zich gemakkelijk behandelen of u bent niet altijd in bezit van de juiste ’tools’. 

Behandeling passend bij de kat

Kattenvacht verzorgd tot in de puntjes

Een ontspannen kat in huis, daar streven we allemaal naar. Dit is ook een streven op de trimtafel. Hoe zou het zijn als u bijna geen onderhoudt aan de kattenvacht heeft? Een huis zonder haar, dat is niet reëel. Maar we kunnen er samen voor zorgen wat we problemen met de vacht onder controle krijgen en het onderhoudt voor u minimaal is.

Dit lijkt onmogelijk, maar met de juiste tools is dit haalbaar. Wij gaan u helpen om dit met uw kat voor elkaar te krijgen.

Door ons verzorgd tot in de puntjes

De kat lekker in zijn vacht en vel

Het beste krijgen, dat kan niet altijd alleen. Daarom is samenwerken mijn prioriteit!  Want samen met u werken wij aan de beste huid- en vachtverzorging die uw kat verdient. 

Bij de samenwerking hoort goed advies en om deze te kunnen geven is het belangrijk om uw kat eerst te hebben gezien. Het is moeilijk om uw dier te bespreken of te beoordelen als ik niet weet hoe het deze er uit ziet en wat de behoeftes zijn van dit dier.

Elke behandeling wordt aangepast aan wat uw kat nodig heeft. Dit kan zijn voor de behandeling van de vacht, maar ook om het voor hen zo comfortabel mogelijk te maken tijdens het trimmen.

De beste optie is om uw kat met regelmatig door ons te laten behandelen. Op deze manier went de kat aan ons en de behandeling.

Het voordeel is dat je thuis veel minder onderhoud hebt aan de vacht en een kat die veel meer kan ontspannen. Een klitvrije kat is niet onmogelijk om te hebben, zolang je maar de juiste middelen hebt. Wij gaan u daarbij helpen.

Foto's uit de salon

Katten uit de salon

Wat andere baasjes zeggen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Bezoek aan de salon

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?