voor de hond

Naar de trimsalon

Honden in alle soorten hebben hun eigen vachtverzorging nodig. Denk niet alleen aan een borstel en een kam, ook aan passende shampoo, conditioner of een behandeling voor huidproblemen. Bij Dana’s trimsalon behandelen we uw hond als individu en krijgt het een behandeling op maat.

Heeft mijn hond een behandeling nodig?

Waarom naar de trimsalon?

De vachtverzorging van honden is heel breed. We denken vaak dat bijvoorbeeld  kortharige honden geen trimbeurt nodig hebben en dat doodles niet verharen. Maar Helaas dit doen ze allemaal!

Wie kent dit niet als hondenbaas, dat eeuwige stofzuigen omdat de haarwolken door de kamer vliegen, of het borstelen van je hond wat soms makkelijker lijkt dan het is. Nog niet gesproken over welk materiaal je nodig hebt. 

Behandeling passend bij de hond

Hondenvacht verzorgd tot in de puntjes

Honden zijn er in veel verschillende rassen en kruisingen, dit heeft invloed op het uiterlijk maar ook de behandeling. Daarom is het belangrijk iedere hond te zien als individu en een passende behandeling te geven. Niet alleen voor het uiterlijk maar ook het welzijn van uw hond.

Minder haar in huis, een hond die zich prettig voelt tijdens een borstelbeurten of een vacht die makkelijk bij te houden is. Dit is een mooi streven om naar toe te werken met u als eigenaar, vindt u ook niet?

Door ons verzorgd tot in de puntjes

Een hond die lekker zit in vacht en vel

Om een goed advies te kunnen geven over een vachtbehandeling passend bij uw hond, is het belangrijk de hond eerst te zien. Het is erg lastig om een hond, de huid en vacht te bespreken als ik deze niet eerst heb gezien. 

Het beste resultaat krijgen, dat kan niet altijd alleen. Daarom is samenwerken een prioriteit! Want samen met u werken wij aan de beste huid- en vachtverzorging die uw hond verdiend. Zodra wij een individueel behandelplan hebben opgesteld kunnen wij u ook begeleiden in het onderhouden van de hondenvacht.

Wij werken  beloningsgericht en willen ervoor zorgen dat uw hond een positieve associatie krijgt met de behandelingen thuis en in de salon. Heeft u als eigenaar persoonlijke wensen? Geef deze aan ons door, dan kan kunnen wij daar rekening mee houden tijdens de behandeling. 

Foto's uit de salon

Honden uit de salon

Wat andere baasjes zeggen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Bezoek aan de salon

Heeft u vragen over vachtverzorging of wilt u een afspraak maken?