Met uw dier naar de salon

De trimsalon

De trimsalon is modern en ruim ingericht. Wij zijn van alle gemakken voorzien om de trimbehandelingen veilig, efficiënt en vooral diervriendelijk te laten verlopen.

waarom naar Dana's trimsalon

Professioneel en diervriendelijk

Dana’s Trimsalon is gevestigd in kruiswijk, aan de Charlottaring 6A in Anna Paulowna. Er is voldoende parkeergelegenheid en gemakkelijk te bereiken vanaf het station. Het pand is gelegen naast bouwbedrijf Appelman en is te herkennen aan de kleuren geel en oranje op de gevel van het pand.

De trimsalon is ruim ingericht voor optimaal werkgemak, rustige omgeving voor de dieren en van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn af te sluiten hierdoor kunnen wij nog efficiënter en met rust voor de dieren te werk gaan. 

wanneer kunt u bij ons terrecht?

De openingstijden:

DagTijd
Maandag09.00-17.00
Dinsdag09.00-17.00
WoensdagGesloten
Donderdag9.00-17.00
VrijdagGesloten
Zaterdag09.00-17.00
ZondagGesloten
wat ben ik kwijt aan een behandeling?

Tarieven

Het bezoek aan de trimsalon is voor elke dier anders. De tarieven die ik reken voor het trimmen van uw dier is gebaseerd op duur en intensiteit van de trimbehandeling.

Wassen van de hond; De prijs van het wassen is inclusief het knippen van de nagels, wassen en drogen van uw hond. Deze prijzen gaan per uur.

    Prijs p/u:
Kleine hond –  small schofthoogte tot 30 cm en maximaal 10kg € 30
Middelgrote hond –  medium schofthoogte tussen 30-50 cm en 10-25kg € 37,50
Grote hond –  large schofthoogte tussen 45-60 cm en 25-45kg € 42,50
Zeer grote hond –  giant schofthoogte boven de 60 cm en +45kg € 47,50

Volledige trimbeurt van de hond; Deze prijs is inclusief het knippen van de nagels,  uitknippen van de voetzolen, wassen, drogen en in model brengen van de hond. Het reinigen en uitplukken van de oren gebeurt alleen in uiterste noodzaak en in overleg. 

    Prijs vanaf:
Kleine hond –  small schofthoogte tot 30 cm en maximaal 10kg € 32,50
Middelgrote hond –  medium schofthoogte tussen 30-50 cm en 10-25kg € 47,50
Grote hond –  large schofthoogte tussen 45-60 cm en 25-45kg € 57,50
Zeer grote hond –  giant schofthoogte boven de 60 cm en +45kg € 75

Knippen van de nagel; Voor het knippen van de nagels kunt u terecht bij deze salon. De prijs hiervoor gaat vanaf € 5,- per hond.

LET OP! De prijzen die hier zijn aangegeven zijn “vanaf” prijzen. Bij klitten, vilt, vlooien, gedragsproblemen of andere bijzonderheden wordt er een meerprijs gerekend.

Het trimmen van de kat.

Deze prijs wordt gebaseerd op duur en intensiteit van de behandeling. Katten worden alleen gewassen bij noodzaak en/of in overleg met de eigenaar. Prijzen voor het trimmen van de kat gaan vanaf €45,-

Foto's uit de salon

Welkom bij Dana’s trimsalon

PRAKTISCHE INFORMATIE

Bezoek aan de salon

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur mij een berichtje.